Kijken, Beleven, Doen: activiteiten voor de jeugd in het Katwijks Museum

Winter/Voorjaar 2017
Kom kijken en laat je verrassen...

Workshops Modelbouw op de woensdagmiddag voorjaar 2017
Opgave hiervoor uitsluitend via online inschrijfformulier www.welzijnskwartier.nl

Deze workshops worden in samenwerking met de gemeentelijke Schoolkunstcommissie georganiseerd en begeleid door de Commissie Educatie en andere vrijwilligers uit het Katwijks Museum. De workshops zijn afzonderlijk te boeken. Maximaal 16 kinderen.

Woensdag 15 maart 2017 van 13.30 - 15.30 uur
Deze workshop is voor jeugd groep 5 t/m 8 die van knutselen houdt.
Je maakt kennis met modelbouwactiviteiten van het Katwijks Museum. Ook bekijk je voorbeelden hiervan in het museum.
Thema voor deze workshop is: ‘SLEEPBOOT’. Er wordt getimmerd en geknutseld naar aanleiding van een voorbeeld, maar je kunt natuurlijk ook je eigen sleepboot bedenken. Dit bootje wordt uitgevoerd met diverse materialen. Na afloop van de workshop neem je het bootje mee naar huis. Natuurlijk is er ook iets lekkers en te drinken.

Woensdag 22 maart 2017 van 13.30 - 15.30 uur
Deze workshop is voor jeugd groep 5 t/m 8 die van knutselen houdt.
Thema voor deze workshop is: ‘FANTASIEBOOT’. Een timmer en knutsel workshop waarbij fantasie en creativiteit centraal staan. Natuurlijk is er ter inspiratie een voorbeeld. Dit bootje wordt uitgevoerd met diverse materialen. Na afloop van de workshop neem je het bootje mee naar huis. Natuurlijk is er ook iets lekkers en te drinken.

Zaterdag 8 april 2017 van 10.00 - 12.00 uur
WORKSHOP voor families en kinderen.
Verrassingstocht door het museum en daarna met allerlei technieken een
spannend familie - kunstwerk maken.

Natuurlijk neem je eerst een kijkje in het museum voordat je begint met de workshop. Alle programma’s voor jeugd van 6 - 12 jaar.
Prijs € 3,50 p.p. inclusief drinken en iets lekkers.
Opgave bij Mw. J. de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com