Particuliere Kunstbeurs zaterdag 24 juni 2017

Zaterdag 24 juni 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur
Inbreng kunstwerken: donderdag 22 juni van 14.00 uur tot 21.00 uur en vrijdag 23 juni van 14.00 uur tot 21.00 uur. De toegang tot de verkoopruimte van de kunstbeurs is gratis.
Het Katwijks Museum/Genootschap Oud Katwijk organiseert op zaterdag 24juni a.s. een Particuliere Kunstbeurs.
Hiermee krijgen particulieren (geen handelaren) een unieke kans hun schilderijen, aquarellen en tekeningen die vůůr 2000 gemaakt zijn te koop aan te bieden.
Dit biedt voor anderen de mogelijkheid om een mooi kunstwerk aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs.

De aangeboden schilderijen moeten een zekere kwaliteit hebben. De kwaliteitsbepaling is aan de organisatie. Zo zal de organisatie geen reproducties toelaten.
Alle ingebrachte werken blijven (voor eigen risico) in het museum hangen tot zaterdag
24 juni 16.00 uur.
Na contante betaling kan het aangekochte kunstwerk door de koper meegenomen worden.
De financiŽle afhandeling met de inbrengers van het kunstwerk vindt plaats direct na afloop van de beurs tussen 16.00 en 17.00 uur. Het Genootschap Oud Katwijk bemiddelt tussen de particuliere kopers en verkopers. Afhankelijk van de verkoopprijs wordt na verkoop als bijdrage in de onkosten tot 500 euro 15 procent en boven de 500 euro 10 procent van de verkoopprijs in rekening gebracht.

Een combinatie met een bezoek aan het museum is natuurlijk mogelijk. Hiervoor wordt wel de geldende entreeprijs gevraagd. Met een Museumkaart is de toegang gratis.