Culturele Dag Katwijks Museum 2017

Op zaterdag 9 september 2017 zet het Katwijks Museum de deuren wijd open voor de 14e Culturele Dag tegelijk met de landelijke Open Monumentendag.

25 regionale kunstenaars tonen hun talenten, variërend van schilderijen, grafiek en glaswerk tot papier-maché, hoeden en sieraden.

U wordt uitgenodigd om op deze dag de vele monumenten van Katwijk en ook het Katwijks Museum te bezoeken.
Van 11.00 uur tot 16.00 uur kunt u gratis binnenlopen in het Katwijks Museum om te genieten van het werk van exposanten uit de regio, dit alles omlijst met muziek. Laat u verrassen door de kwaliteit van leerlingen van de Katwijkse Muziekschool.

Het museum stelt haar zalen open - en bij een stralende zon ook buiten en bij de
ingang - om de kunstenaars hun werk te laten presenteren: van beeldhouwen tot keramiek, van schilderkunst tot glaskunst, van breien tot kleding ontwerpen en meer.

Laat u inspireren op uw vrije zaterdag en wie weet heeft ook u nog onontdekte talenten. Ook voor kinderen is het leerzaam om kennis te maken met de verschillende kunstvormen.
Samengevat: genoeg redenen om deze dag in het Katwijks Museum niet te missen!

Download hier de flyer (pdf) van de Culturele Dag 2017.