Kijken, Beleven, Doen: Workshop 'Vuurtoren maken' voor de jeugd van 6 - 12 jaar

Workshop ‘Vuurtoren maken’ van 10.00 - 12.00 uur op zaterdag 11 november a.s.
Schuilt er een architect in jou? Bouw van karton en allerlei andere materialen een Vuurtorentje met een lichtje. Een activiteit voor de jeugd van 6 - 12 jaar.

Deze ochtend start in de Vuurtoren aan het Vuurbaakplein, waarbij de vuurtorenwachters ons meenemen voor een kijkje in en bovenop de Vuurtoren. Natuurlijk mag je vader of moeder ook mee de Vuurtoren beklimmen. Na ongeveer 20 minuten brengen de ouders de kinderen zelf naar het museum voor de workshop. In het museum gaan de kinderen onder leiding van de Commissie Educatie hun eigen Vuurtoren bouwen.

Prijs € 3.50 p.p. inclusief drinken en iets lekkers. Entree Vuurtoren inbegrepen.
Opgave bij Mw. J. de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De workshop van 4 november is reeds volgeboekt. Voor de workshop op zaterdag 9 december “Kerstkaarten maken van oud naar nieuw” zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.