Workshop Schilderen voor de jeugd op zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 - 12.00 uur

Kom je ook leren kijken, tekenen en schilderen? Marleen Dijkdrent van www.In-Kleur.nl neemt je mee naar de wandschildering van ‘De Zanderij’. De Zanderij was vroeger een tuinbouwgebied en bollenland achter de duinen bij Katwijk aan den Rijn. Misschien woon jij wel in ‘De Zanderij’. Wat valt je op bij het bekijken van deze wandschildering? Zie je herkenningspunten? En wat heeft Marleen ons hierover te vertellen?

Wat je gaat tekenen en schilderen houden we nog even geheim. Maar wat wel zeker is dat je aan het eind van de workshop met een verrassend eigen kunstwerk naar huis gaat. Geef je dus snel op voor deze workshop die uitdaagt om het net even anders te doen.

Natuurlijk neem je eerst een kijkje in het museum voordat je begint met de workshop. De ochtend wordt gehouden op zaterdag 27 januari 2018 van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Prijs € 3,50 p.p. inclusief drinken en iets lekkers.
Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 10 februari ‘workshop DRIEDEE’, 14 maart en 21 maart ‘workshop Modelbouw’ en 14 april een workshop Fotografie. Zie voor meer informatie en aanmelden www.katwijksmuseum.nl/educatie.