Cultuurmarkt in het Katwijks Museum op zaterdag 8 september 2018

Zaterdag 8 september van 10.00 - 16.30 uur Cultuurmarkt in het Katwijks Museum.

Het museum ligt voor deze organisatie mooi centraal en is sowieso het bezoeken meer dan waard. Op deze dag vindt landelijk de Open Monumenten Dag plaats. Tijdens deze dag wordt er in het Katwijks museum de Cultuurmarkt georganiseerd. Een aanrader om dan zeker bij het museum langs te komen.

Wat maakt deze dag zo bijzonder?
Welnu er komen ongeveer 25 kunstenaars hun werken laten zien en beleven waarbij er ook kunstwerken/sieraden/vintage gekocht kunnen worden. Wat is er verder zoal te zien? Wij noemen het maken van visserstruien, vilt, fotografie, keramiek, schaalmodellen en strandvondsten maar ook beeldhouwen, iconen en kijkdozen.
Er is niet alleen genoeg moois te zien, ook op theatergebied is er voldoende te genieten. Zo treedt Anita Luimes op in de filmzaal.
Kortom een prachtige dag die het Cultuurmarkt comité u graag aanbiedt. De toegang tot het museum is tijdens deze Open Monumenten Dag gratis.

Download hier de flyer (pdf) van de Cultuurmarkt 2018.