Workshop striptekenen voor kinderen van 6 - 12 jaar op zaterdag 13 oktober 2018

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Ga op avontuur in het Katwijks Museum en leer een strip tekenen onder leiding van de Leidse striptekenaar Jonathan van Engelenhoven. Bekend van o.a. ‘Strip gestript’ en het project ‘De ziel van Leiden’. Jonathan staat sinds 2014 op de Kunst - stripbeurs in Utrecht en hij is regelmatig te vinden op de ‘Original Market’ te Leiden. Nieuwsgierig geworden...? Geef je dan snel op, want het aantal plaatsen is beperkt.

Reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e-mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteiten zijn op 3 november ‘workshop ‘Sieraden vilten’,
10 november ‘Workshop Op z’n Romeins’ en 8 december ‘Workshop Kerstkaarten maken’. Zie voor meer informatie www.katwijksmuseum.nl/educatie

Striptekenen