Workshop 'Op z'n Romeins' voor kinderen van 6 - 12 jaar op zaterdag 10 november 2018

Workshop 'Op z'n Romeins'
Op zaterdag 10 november 2018 organiseert de Commissie Educatie van het Katwijks Museum een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 - 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 - 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Ontdek de kunstenaar in jezelf met ‘boetseren op z’n Romeins’. Je denkt dan misschien aan vazen, potjes of schalen, maar het kunnen natuurlijk ook andere dingen zijn. We laten ons inspireren door wat we in het museum zien en beleven. Om daarna aan de slag te gaan met de klei. Juist het werken zonder opdracht is een leuke ervaring. Het is helemaal niet moeilijk, je mag erop vertrouwen dat je handen weten wat ze willen maken. Het vervormen van klei is een avontuur en de fantasie komt los. We laten onze fantasie de vrije loop en zetten onze ideeën om in ontwerpen van klei.

Ontdek de kunstenaar in jezelf! Zin om te komen? Geef je dan snel op.

Om teleurstellingen te voorkomen is het noodzakelijk vooraf te reserveren bij Mw. Jeannette de la Parra via e – mail: educatiekatwijksmuseum@gmail.com

De volgende jeugdactiviteit is op 8 december ‘Workshop Kerstkaarten maken’.