Filmavonden over de visserij

Op woensdag 20 en 27 januari (beide uitverkocht) en op woensdag 17 februari wordt om 19.30 uur in het museum de visserijfilm vertoond van Dick Kruyt uit 1958, een unieke kans om deze film uit de nalatenschap van Kruyt te bezichtigen.
Het museum is open vanaf 19.00 uur. 17 februari is vooralsnog de laatste mogelijkheid om de film te bekijken.
I.v.m. de beperkte ruimte dient u van te voren toegangskaartjes op te halen bij de balie van het museum.
Prijs: € 2.50, of gratis op vertoon van het monsterboekje. Vol is vol. Koffie is gratis. Bij voldoende belangstelling zullen er meer filmavonden georganiseerd worden.

Vrije toegang met monsterboekje
Beschikt u nog over een monsterboekje waaruit blijkt dat u gevaren hebt in de periode 1945 tot 1960, dan kunt u op vertoon hiervan gratis de tentoonstelling bezoeken en één van de filmavonden.