De 20.000ste bezoeker in het museum!

Op woensdag 2 november jl. mocht het Katwijks Museum de 20.000ste bezoeker van 2011 ontvangen in de hal van het museum. Margriet Kwint wist niet wat haar overkwam, ze kwam nog gauw op de valreep naar de tentoonstelling ‘Katwijk in de Schilderkunst’. Ze bezoekt het Katwijks Museum regelmatig, maar nooit met deze ontvangst door de voorzitter Hans Schonenberg: een bos bloemen, koffie met gebak en het mooie boek dat bij deze tentoonstelling is uitgegeven.
Margriet Kwint blijkt zelf als vrijwilliger werkzaam te zijn in de Lakenhal (Leiden) en was dan ook aangenaam verrast met deze ontvangst.

De tentoonstelling ‘Katwijk in de Schilderkunst’ heeft veel bezoekers getrokken. Schonenberg hoopt dat dit ook het geval zal zijn met de tentoonstelling over het werk van de dit jaar overleden schilder en kunstenaar Krijn Giezen. Deze tentoonstelling is vanaf 22 november voor het publiek toegankelijk, en als de trend in het bezoekersaantal op deze zelfde wijze doorgaat, dan is er een grote kans dat aan het eind van het jaar de grens van 21.000 bezoekers overschreden wordt: een absoluut record voor het Katwijks Museum.

Margriet Kwint omringd door de schrijvende pers